Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Çevre Bakanı Murat Kurum ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Çevre Bakanı Murat Kurum ile önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında her iki lidere de özel formalar hediye edildi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Çevre

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’dan Önemli Ziyaretler

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı Sadettin Saran, önemli görüşmeler gerçekleştirmek üzere Ankara’ya gitti. Bu kapsamda, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Başkan Saran, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a, isminin yazılı olduğu Fenerbahçe formasını hediye ederek dostluğunu pekiştirdi. Kurtulmuş, Saran’ın bu nazik jestine teşekkür etti.

Çevre Bakanı Murat Kurum’a Forma Hediye Edildi

Başkan Sadettin Saran, TBMM ziyaretinin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u da ofisinde ziyaret etti. Saran’a bu görüşmede Başkan Vekili Murat Salar, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sönmezer ve Futbol AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Uzelli eşlik etti. Görüşme sonunda, Saran, Bakan Kurum’a da üzerine isminin yazılı olduğu çubuklu formayı takdim etti.

Bu ziyaretlerin Fenerbahçe’nin sosyal sorumluluk projeleri ve sporun gelişimindeki rolüne dikkat çektiği ifade edildi.