Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Feke’nin Milli Güreşçisi Fatma Gül Çoban, Avrupa İkincisi Olmayı Başardı

Adana’nın Feke ilçesinden milli güreşçi Fatma Gül Çoban, 2025 Avrupa Balkan Şampiyonası’nda kadınlar 40 kilo kategorisinde gümüş madalya kazanarak ilçesini onurlandırdı. Başkan Cömert Özen, Çoban’ın başarısıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Adana'nın Feke ilçesinden milli güreşçi Fatma Gül Çoban, 2025 Avrupa

Feke’den Avrupa İkincisi Güreşçi: Fatma Gül Çoban

Adana’nın Feke ilçesi, milli sporcu Fatma Gül Çoban’ın elde ettiği büyük başarıyla gündeme geldi. Kadınlar serbest güreş 40 kilo kategorisinde Avrupa ikinciliği kazanan Çoban, 8-12 Ekim 2025 tarihlerinde Romanya’da düzenlenen Avrupa Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etti.

Gümüş Madalya ile Dönüş

Yaklaşık 17 bin kişilik nüfusa sahip Feke’den çıkan Çoban, uluslararası arenada elde ettiği gümüş madalya ile ilçenin adını duyurarak büyük bir gurur kaynağı oldu. Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, başarılarıyla ilçeyi onurlandıran Fatma Gül Çoban’ı evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Başkan Özen, ziyarette yaptığı konuşmada, “Fatma Gül Çoban ve Elanur Berber gibi milli sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onlar sayesinde Feke’nin ismi spor camiasında daha çok anılır hale geldi. Başarılarının artarak devam etmesini umut ediyorum,” şeklinde belirtti.

Çoban’ın Başarıya Giden Yolu

Başarılı sporcu Fatma Gül Çoban, bu başarıyı kazanmasında ailesinin ve antrenörlerinin sağladığı destekle birlikte disiplinli çalışma yöntemlerinin etkili olduğunu ifade etti. Çoban, “Ülkemi ve ilçemi temsil etmek benim için büyük bir onur. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğim,” dedi.

Feke, böylece uluslararası bir başarıyla daha adını duyurmuş oldu.