Fatsa’da Patpat Uçuruma Düştü: 1 Ölü, 2 Yaralı

Editör
1 Dakika Okuma

Fatsa’da Patpat Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde gerçekleşen talihsiz bir kaza, bir kişinin yaşamını yitirmesine ve iki kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Kaza Anı ve Olay Yeri

Kaza, ilçenin Başköy Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 59 yaşındaki Recep Kurumuş’un kullandığı patpat, fındık bahçesine gitmekteyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

Yardım Çağrısı ve Sağlık Durumu

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekibi hemen bölgeye yönlendirildi. Yapılan müdahaleler sonucunda, patpatta yolcu olarak bulunan 69 yaşındaki Şehri Yurtseven’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı durumda olan sürücü Recep Kurumuş ve diğer yolcu 69 yaşındaki Şükriye Yurtseven, hızla ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatıldı ve olayın detaylarıyla ilgili incelemeler sürüyor.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir