Fatih Terim, Fernando Muslera’ya Galatasaray’daki 14 yılını anarak veda etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 14 yıl takımda kalecilik yapan Fernando Muslera için veda mesajı paylaştı. Terim, Muslera’nın kulübe katkılarını ve takım içindeki yerini övgüyle anarken, gelecekteki yaşamında başarı dileklerinde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 14 yıl takımda kalecilik yapan

Fernando Muslera’nın Galatasaray’a Veda Zamanı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın 14 yıllık simgesi haline gelen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’ya veda mesajı yayımladı. Muslera, yarın oynanacak Başakşehir karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray’a veda edecek.

Fatih Terim’den Duygusal Mesaj

Sosyal medya üzerinden bir paylaşımla duygularını ifade eden Terim, “Temmuz 2011’de Florya’ya geldiğinde, henüz 20’li yaşlarının ilk dönemlerini yaşıyordun. Zaman gerçekten hızlı geçti, 14 yıl bir çırpıda geçiyor. Ama bu süre zarfında yaşanan her an, aramızdaki bağı daha da güçlendirdi. Bu süre içinde bir aile babası oldun, ailenin bir parçası haline geldin, torunlarım için bir kahraman oldun ve Galatasaray’ın büyük ailesine yakışır bir kaptan oldun. Verdiklerin ve yaptıkların, Galatasaray’ın 120 yıllık tarihinde hep özel kalacak” şeklinde belirtti.

Terim, Muslera’nın geleceği için olumlu dileklerde bulunarak, “Sevgin her mesafeyi aşar. Yeni yolculuğun boyunca bu hisle ilerleyeceksin. Her şey için teşekkürler, evladım!” ifadelerini kullandı.