Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fatih Belediyesi, 500 Çocuğu Hijyenik Ortamda Sünnet Etti

    Fatih Belediyesi, bu yıl 500 çocuğu uzman doktorlar eşliğinde sünnet ederek geleneksel organizasyonunu sürdürdü. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, ailelere destek sunarak çocuklara unutulmaz bir hatıra bırakmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, sünnetin hijyenik şartlarla yapıldığını belirtti.

    Fatih Belediyesi, bu yıl 500 çocuğu uzman doktorlar eşliğinde sünnet

    Fatih Belediyesi Geleneksel Sünnet Organizasyonunu Devam Ettiriyor

    Fatih Belediyesi, her yıl düzenlediği sünnet organizasyonunu bu yıl da hayata geçirerek çocuklara destek olmaya devam ediyor. Geleneksel hale gelen bu etkinlikte, bu yıl 500 çocuk uzman doktorlar gözetiminde sünnet ediliyor.

    Hijyenik Ortamda Sünnet İşlemleri

    Fatih Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı ile organize ettiği sünnet etkinliği, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleşiyor. Burada, çocuklar hijyenik ve steril ortamlarda uzman sağlık ekipleri tarafından sünnet ediliyor. Ayrıca, her çocuk için sünnet kıyafetleri hediye edilerek ailelere moral ve destek sağlanıyor.

    Çocukların Sağlığı ve Konforu Öncelik

    Sünnet işlemleri, tam donanımlı hastane ortamında yapılırken çocukların sağlığı ve konforu için tüm detaylar özenle düşünülüyor. Bu uygulama, ailelerin üzerindeki yükü hafifleten bir hizmet sunuyor ve çocuklar için de unutulmaz bir anı haline geliyor.

    Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu yıl tekrar çocukların sağlıklı bir şekilde sünnet edilmelerinin sağlandığını dile getirerek, “Hijyen kurallarına ve güvenli ortamlara dikkat ederek ailelerimizin yükünü hafifletiyoruz. Ayrıca çocuklarımıza güzel bir hatıra bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık ve huzur dolu bir ömür nasip etsin” ifadelerini kullandı.

    Bu organizasyon, çocukların gülümsemeleriyle taçlanıyor ve sosyal hizmet anlayışının güzel bir örneğini sergiliyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı