Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eyüpsultan’da Taksici Sefer Kaya’yı Öldüren M.E.İ.’nin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Eyüpsultan’da taksi sürücüsü Sefer Kaya’nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili 18 yaşındaki şüpheli M.E.İ., yakalanarak adliyeye sevk edildi. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

    Eyüpsultan'da taksi sürücüsü Sefer Kaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili

    Eyüpsultan’da Taksiciye Yapılan Silahlı Saldırının Gözaltı Süreci Sürüyor

    Eyüpsultan’da taksi sürücüsü Sefer Kaya’ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı.

    Olay, geçtiğimiz cumartesi akşamı, saat 22.00 civarında Kemerburgaz Mahallesi Selanik Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 34 TBC 07 plakalı taksinin sürücüsü Sefer Kaya, 18 yaşındaki şüpheli M.E.İ. tarafından silahla açılan ateş sonucunda yaşamını yitirdi. Kaya’ya 5 el ateş eden saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı.

    Polis ekipleri, cinayet sonrası yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda M.E.İ.’yi kısa sürede yakaladı. Şüphelinin, ifadesinin alınması sırasında, yakalanmamak adına cep telefonunu kırdığı ve susma hakkını kullandığı öğrenildi.

    Güvenlik Kamerası Kayıtları Ortaya Çıktı

    Olayla ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı; taksiciyi öldüren saldırganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bu kayıtlarda, Sefer Kaya’nın olay yerine geldiği andan itibaren, onun vurulması ve şüphelinin kaçış anları net bir şekilde görüntülendi.

    Taksicinin ölümüyle sonuçlanan bu silahlı saldırı, sokaktaki güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirirken, olayla ilgili yasal süreç de devam ediyor. M.E.İ., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.