Euroleague 8. Haftanın MVP’si Tornike Shengelia
Euroleague’de 8. hafta sona ererken, Barcelona’nın deplasmanda Partizan’ı 78-76 yenmesiyle dikkat çeken bir isim öne çıktı. Takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Gürcü basketbolcu Tornike Shengelia, 24 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle bu hafta en değerli oyuncu (MVP) ödülünü kazandı.
Tornike Shengelia’nın Etkileyici Performansı
Barcelona’nın kazanmasında önemli bir katkı sağlayan Shengelia, bu maçta 4 top çalma yaparak kariyerinin en yüksek sayısını yakaladı ve kendine ait bir rekor kırmış oldu. Bu zafer, Shengelia’nın Euroleague kariyerindeki 291. maçıydı ve oyuncu, 8. haftanın MVP’si seçilmesiyle birlikte toplamda 9. kez bu ödülü kazanmış oldu.
Euroleague’ün heyecan dolu haftalarından biri daha geride kalırken, Tornike Shengelia, mükemmel oyunuyla adından söz ettirmeyi başardı.

