Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehirspor Taraftar Grubu ALTES, Şehit Askerler İçin Lokma Hayrı Düzenledi

    Eskişehirspor taraftar grubu ALTES, Azerbaycan-Gürcistan sınırında düşen C130 uçağında şehit olan 20 asker için lokma hayrı düzenledi. Grup, sosyal medya üzerinden “Tüm kahramanları rahmetle anıyoruz” mesajı paylaştı.

    Eskişehirspor taraftar grubu ALTES, Azerbaycan-Gürcistan sınırında düşen C130 uçağında şehit

    Eskişehirspor Taraftar Grubu’ndan Anlamlı Hayır

    Eskişehirspor’un taraftar destek grubu ALTES, Azerbaycan ve Gürcistan sınırında meydana gelen C130 uçağının kazası sonucunda hayatını kaybeden 20 askerin anısına lokma hayrı gerçekleştirdi.

    Şehit Askerlerimiz İçin Lokma Dağıtımı

    Azerbaycan’dan Türkiye’ye geri dönmekte olan Millî Savunma Bakanlığına ait C130 tipi askeri nakliye uçağı, düştü ve bu üzücü olayda 20 askerimiz şehit oldu. Naaşları, Ankara’daki resmi törenin ardından memleketlerine gönderilmek üzere hazırlıklar yapıldı. Bu acı gelişme üzerine Eskişehirspor taraftar grubu ALTES, Reşadiye Camii önünde, merhum askerler için lokma dağıtımı yaparak anma düzenledi.

    Özellikle sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, “Vatan için canını feda eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” mesajını verdiler.

    Toplumun Duyarlılığı ve Destek

    Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışma ruhunun güçlenmesine katkıda bulunuyor ve şehitlerimizin unutulmadığını bir kez daha gözler önüne seriyor. ALTES, bu anlamlı davranışıyla hem askerlerimize olan saygısını gösterdi hem de toplumun bu tür organizasyonlara duyduğu ihtiyacı vurguladı.