Ana SayfaGüncelEskişehirspor, 23 Nisan’da çocuklar için başkanlık koltuğunu devretti ve destek çağrısında bulundu.

Eskişehirspor, 23 Nisan’da çocuklar için başkanlık koltuğunu devretti ve destek çağrısında bulundu.

Eskişehirspor, 23 Nisan’da başkanlık görevini bir çocukla paylaştı ve destek çağrısında bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılan bu anlamlı etkinlikte, kulüp başkanlık koltuğu sembolik olarak bir çocuk için devredildi. Mevcut başkan Özgür Ergölen, “Kulüp Başkanı olarak, dayanışma içinde, birlikte Eskişehirspor’u zirveye taşıyacağız! Bu takım ve bu şehir bizim. Bu aidiyetimizi göstermek amacıyla, sizi sezonun son iç saha maçına bekliyorum. 60. yıl koleksiyon formalarımızla sokakları siyah-kırmızıya bürümemizi istiyorum. Şampiyonluk yolunda yürüyen takımımıza vereceğiniz her destek bizim için oldukça değerli” ifadelerini kullandı.

Etkinlikteki coşku, masada sergilenen 60. yıl koleksiyon forması ve Eskişehirspor bayraklarıyla hissedildi. Kulüp, taraftarlarını “Kenetlen Eskişehir” sloganıyla destek vermeye davet etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Buca Belediyesi’nde İşçiler, Ödenmeyen Maaşlar Nedeniyle Grev Başlattı

İzmir Buca Belediyesi’nde çalışan 2 bin işçi, ödenmeyen maaşlar ve toplu iş sözleşmesi farkları nedeniyle iş bırakma eylemi başlattı. DİSK Genel-İş Şube Başkanı Değer Yıldız, Belediye Başkanı Görkem Duman'a yaptıkları anlaşmaya uymadığı gerekçesiyle tepki gösterdi ve sorun çözülmezse temizlik hizmetlerinin duracağının altını çizdi.

Derince’de Otobüs Kazasında 5 Metre Sürüklenen Kadın, Hayat Mücadelesini Kaybetti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 8 Kasım'da halk otobüsünün çarptığı Fatoş Gün, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bir ay süren yaşam savaşını kaybetti. 42 yaşındaki Gün, evli ve iki çocuk annesiydi. Cenazesi bugün defnedildi.

Efeler’deki Eğlence Mekanında Çıkan Silahlı Kavga Sonrası Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir eğlence mekanının önünde meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada Ş.İ. ve Y.D. yaralandı. Olayla ilişkili 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.

Düzce’de Basın Mensuplarından Vali Aslan’a Resmi Gazete Hediyesi

Düzce'deki basın mensupları, il oluşunun 26. yılı için Vali Selçuk Aslan'a tarihi bir hediye sundu. Gazeteciler, 1999 tarihli Resmi Gazete'nin orijinal nüshasını takdim etti. Vali Aslan, hediyeden memnuniyetini ifade ederek dijitalleşme sürecinin basılı belge geleneğini sona erdirdiğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Teşkilatı ve İlçe Başkanlarını Makamında Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Dayanışmanın önemine değinen Büyükkılıç, misafirlerine teşekkür ederek Kayseri’nin örnek bir şehir olduğunu vurguladı. Kalın ise Büyükkılıç’a misafirperverliği için teşekkür etti.