Eskişehir’in merkez alanından, Beylikova ilçesine uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen bir kişi jandarma ekiplerince yakalandı.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, yürütmüş oldukları istihbari çalışmalar sayesinde bir şüphelinin Eskişehir’den uyuşturucu madde temin ederek Beylikova’ya götüreceği bilgisine ulaştı. Elde edilen bilgilere göre, Beylikova’da şüpheliye ait bir evde yapılan aramada 19,7 gram metamfetamin ve bir uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Bu kişi hakkında soruşturma süreci başlatıldı.
Eskişehir’den Beylikova’ya uyuşturucu nakliyatı yapan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.
Eskişehir’de jandarma ekipleri, Beylikova ilçesine uyuşturucu taşıyan bir şüpheliyi yakaladı. Evinde yapılan aramada 19,7 gram metamfetamin ve bir uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Şahıs hakkında soruşturma açıldı.
