Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’deki Silahlı Saldırı Davasında 7 Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir’de 12 Eylül’de gerçekleşen silahlı saldırıda yaralanan Ufuk D.’nin şüphelileri, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Olayla bağlantılı 7 kişi, M.S., Y.E., M.K., B.A., B.Y., Y.E.Y. ve C.A., adliyede tutuklandı.

    Eskişehir'de 12 Eylül'de gerçekleşen silahlı saldırıda yaralanan Ufuk D.'nin şüphelileri,

    Eskişehir’de Silahlı Saldırı Sonrası 7 Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir’de gerçekleşen silahlı saldırı olayının ardından, olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

    Olayın Ayrıntıları

    12 Eylül tarihinde, Odunpazarı ilçesindeki Vadişehir Mahallesi’nde, 2. Arabacılar Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Ufuk D. isimli bir şahıs, 26 MA 3817 plakalı otomobiliyle bölgeye gitti. Bu esnada, kimliği tespit edilemeyen bir saldırgan, Ufuk D.’yi tabanca ile vurarak yaraladı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından kaçan şüphelinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri derhal harekete geçti.

    Polis Çalışmaları Sonuç Verdi

    Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, olayla bağlantılı olarak M.S., Y.E., M.K., B.A., B.Y., Y.E.Y. ve C.A. isimli 7 kişi belirlendi. Bu şahıslar, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

    Mahkeme sürecinin ardından 7 şüpheli ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Eskişehir’deki bu silahlı saldırı olayı, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesi ve sıkı operasyonlarıyla aydınlatıldı.