Eskişehir’de Yurt Öğrencilerine Afet ve Yangın Güvenliği Eğitimi Verildi

Editör
1 Min Read

Afet ve Yangın Farkındalık Eğitimi Eskişehir’de Düzenlendi

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), şehirdeki Kız Öğrenci Yurt Müdürlüğü’nde kapsamlı bir afet ve yangın farkındalık eğitimi düzenledi.

Bu eğitim programına, yurt öğrencileri ve yönetim kadrosunun katkı sağladığı görüldü. AFAD uzmanları, katılımcılara afet öncesinde nasıl hazırlık yapılması gerektiği, afet anındaki doğru tutumlar ve yangınlarla nasıl etkili bir şekilde başa çıkabilecekleri konularında bilgi verdi. Eğitim süreci, hem teorik bilgiler hem de pratik uygulamalarla zenginleştirildi.

AFAD İl Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlarda, “Afetlere hazır, bilinçli bir toplum için eğitimlerimiz sürüyor” mesajını vurgulayarak bu tür eğitimlerin önemini dile getirdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış