**Eskişehir’de Taksiden İnince Yaralandı**
Eskişehir’in Cumhuriyet Mahallesi’nde, bir kadın taksiden inmek üzere sol şeritte hareket etti ve bu sırada talihsiz bir kaza yaşandı.
Olayın Ayrıntıları
Bugün sabah saat 10.30 civarında Cengiz Topel Caddesi üzerinde yaşanan kazada, ismi C.Ç. olarak öğrenilen kadın, henüz plakası belirlenemeyen bir taksiden inerek yola adım attı. Bu esnada geri planda ilerleyen 26 E 8067 plakalı bir kamyonet, hızlı bir şekilde yanına yaklaşarak kadının ayağını ezdi. Kamyonetin sürücüsü, kadının araçtan indiğini fark etmediği için kaza meydana geldi.
Yardım ve Kurtarma Süreci
Olayın hemen ardından çevredeki insanlar, yaralı kadına ilk müdahaleyi yapmak için harekete geçti. Durumu fark eden vatandaşlar, hızlı bir şekilde 112 Acil Servis’i arayarak sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladı. Gelen sağlık görevlileri, C.Ç.’ye olay yerinde ilk yardım uyguladıktan sonra, yaralı kadını en yakın hastane olan Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne sevk etti.
Polis İnceleme Başlattı
Kazanın ardından, durumla ilgili detaylı bir inceleme başlatan polis ekipleri, olayın nedenlerini belirlemek amacıyla gerekli çalışmaları yürütmeye başladı. Kazanın ardından çevrede güvenlik önlemleri alındı ve kazanın oluş şekli ile ilgili tanıkların ifadelerine başvuruldu.

