Eskişehir’de Şüpheli Ölüm: Bir Tutuklama
Eskişehir’de bir apartman dairesinde yaşanan şüpheli bir ölüm olayı, kamuoyunu sarstı. Arkadaşının evinde konaklayan 37 yaşındaki Beyza Yavuz’un acı haberinin üzerine, polis tarafından başlatılan soruşturma sonucu 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, mahkeme tarafından tutuklandı.
Ölüm Nedenine Yönelik İhtimaller Üzerinde Duruluyor
Olay, İstiklal Mahallesi Yeşiltepe Sokak’ta, geçtiğimiz gün meydana geldi. Beyza Yavuz, arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Ölümüne neden olan koşulların araştırılması için derhal soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, Yavuz’un ölüm anının gerçekleştiği evde sahte alkol bulunduğu belirlendi. Bu durum, genç kadının sahte alkolden kaynaklı bir zehirlenme sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.
Şüphelilerin Yakalanması ve Yasal Süreç
Yavuz’un ölümüne ilişkin olarak, İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube ekipleri harekete geçti. Sahte alkol üreten ve satan baba ile oğlu, İ.S.E. (76) ve S.E. (49), yakalanmak üzere gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan araştırmada, sahte alkol, bu alkolün üretiminde kullanılacak malzemeler ile kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, S.E.’yi tutuklarken İ.S.E. için adli kontrol uygulanmasına karar verdi.
Beyza Yavuz’un ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi amacıyla otopsi işlemleri sürmektedir. Olayın gelişmeleri, yetkililer tarafından takip edilmektedir.
















