Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Birlik İftar Programı Düzenlendi

    Eskişehir Kızılelma Turan Derneği, şehit aileleri ve gaziler için birlik ve beraberliği pekiştiren bir iftar programı düzenledi. Dernek Başkanı Ahmet Hızlan, programın önemine vurgu yaparak desteklerinin süreceğini açıkladı. Katılımcılar sahura kadar etkinlikler istedi.

    Eskişehir Kızılelma Turan Derneği, şehit aileleri ve gaziler için birlik

    Eskişehir’de şehit aileleri ve gazilere yönelik bir iftar organizasyonu düzenlenerek, kaynaşma ve dayanışma sağlandı.

    Eskişehir Kızılelma Turan Derneği, şehit aileleri ve gaziler onuruna özel bir iftar programı tertip etti. Etkinliğe geniş bir katılım gerçekleşti ve birçok şehit yakını ile gazi bir araya geldi. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı. Şehitler için yapılan duaların ardından katılımcılar hep birlikte iftar açtı. Etkinlik sonrası memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, sahura kadar sürecek etkinlikler talep etti.

    Dernek Başkanı Ahmet Hızlan, iftar programında yaptığı konuşmada, “Her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olacağız. Onlara destek vermek, en önemli görevlerimizden bir tanesidir. Bu organizasyon, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir ortamda gerçekleşti. Şehit aileleri ve gazilerimize yönelik desteklerimizi sürdüreceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.