Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de ruhsatsız silah ve amunisyon yakalanan şahıs hakkında soruşturma açıldı.

    Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde jandarma ekipleri, bir iş yerinde ruhsatsız silahlar buldu. Yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ve 195 kuru sıkı fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma açıldı.

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde jandarma ekipleri, bir iş yerinde ruhsatsız silahlar

    Eskişehir’de jandarma, bir iş yerinde gerçekleştirdiği operasyonda 1’i kurusıkı toplam 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 195 kuru sıkı tabanca fişeği ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili olarak bir kişi hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

    Alınan bilgilere göre, Odunpazarı ilçesinde bir iş yerinde ruhsatsız silah bulundurulduğu yönündeki ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından arama işlemi gerçekleştirdi. Yapılan incelemeler sonucu, belirtilen yerde ruhsatsız 2 tabanca, 2 şarjör, 195 adet kuru sıkı fişek ve 2 ruhsatsız av tüfeği bulundu. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan şüpheli için soruşturma süreci başlatıldı.