Eskişehir’de Orman Yangınında Şehit Olan Tolunay Kocaman, Son Yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Eskişehir’de orman yangınında şehit olan Tolunay Kocaman, memleketi Kümbet mahallesinde gözyaşları arasında uğurlandı. 28 yaşındaki Kocaman’ın cenazesine eşi Burcu Kocaman ile babası Hüseyin Kocaman katıldı. Törene birçok protokol üyesi de iştirak etti.

Eskişehir'de orman yangınında şehit olan Tolunay Kocaman, memleketi Kümbet mahallesinde

Eskişehir’de Orman Yangınında Şehit Düşen Tolunay Kocaman Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eskişehir’de orman yangınında şehit olan 10 kişiden biri olan Tolunay Kocaman, memleketi Seyitgazi’nin Kümbet mahallesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Kocaman’ın eşi Burcu Kocaman, 1 hafta önce gerçekleşen evliliklerinin ardından, bu acı günde ayakta durmakta güçlük çekti.

Yangında Şehit Olan Kocaman’ın Cenazesi Ankara’dan Getirildi

Seyitgazi ilçesinde çıkan yangına müdahale etmekte olan 28 yaşındaki Tolunay Kocaman, dün şehit olan 10 kişilik ekibin içinde yer alıyordu. Kocaman’ın cenazesi, kimlik tespiti ve işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü. İşlemlerin ardından cenazesi, baba ocağı olan Seyitgazi ilçesinin Kümbet mahallesine getirildi.

Cenaze Namazına Yoğun Katılım

Tolunay Kocaman’ın cenaze namazına, sevenleri ve mesai arkadaşları katıldı. Taziyeleri kabul eden baba Hüseyin Kocaman ve eşi Burcu Kocaman’ın durumları, gözyaşları içinde katılımcıları derinden etkiledi. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından, Tolunay Kocaman mahalle kabristanlığına defnedildi.

Protokol Mensupları da Törende Yer Aldı

Cenaze törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri İdris Nebi Hatipoğlu ve Ayşen Gürcan ile birlikte Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir’in de aralarında bulunduğu birçok protokol mensubu katıldı. Saygı duruşu ve duaların ardından Kocaman’ın cenazesi toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı