Eskişehir’de Okul Servisleri ve Çevresindeki Mekanlara Yönelik Denetimlerde 144 Araç Kontrol Edildi, 484 Kişinin Kimliği Sorgulandı

1 Min Read

Eskişehir’de Okul Servislerine Yönelik Denetimler Başarıyla Gerçekleştirildi

Eskişehir’de, polis ve jandarma ekipleri tarafından yürütülen denetimlerde, şehir genelindeki okul servis araçları ve çevresindeki mekanlar dikkatlice incelendi.

Yapılan açıklamalara göre, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın iş birliğiyle 20-27 Ekim 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde toplam 144 servis aracı ve sürücüsü kontrol altına alındı. Bu denetimlerde, 41 aracın çeşitli kusurlar taşıdığı ortaya çıktı.

Okul çevresindeki mekanların güvenliği de göz önünde bulundurularak, 49 kahvehane, 66 market ve 89 park dahil olmak üzere tam 204 işletme denetlendi. Bu süreçte, 484 kişiye kimlik sorgulaması yapıldığı bilgisi elde edildi. Okul servisleri ve çevrelerindeki güvenlik önlemlerinin artırılması amacıyla devam eden bu denetimlerin, öğrenci güvenliği için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version