Eskişehir’de motosiklet sürücüsü, bisiklete çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yere düştü, kaza anı kaydedildi.

Editör
1 Dakika Okuma

Kazanın Detayları

Eskişehir’de meydana gelen ilginç bir motosiklet kazası, sürücünün önüne aniden çıkan bir bisiklete çarpmamak için yaptığı manevra sonucu gerçekleşti. Kaza anı, motosikletin kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza Nerede Oldu?

Dün gece, Tepebaşı ilçesinin Tunalı Mahallesi Gaffar Okan Caddesi’nde yaşanan olay, sürücü F.U.’nun caddede seyir halindeyken aniden bisiklet yoluna giren kullanıcı nedeniyle oluştu. F.U., bisiklete çarpmamak için ani bir hamle yaptı ancak bu müdahale, motosikletin dengesini kaybetmesine yol açtı. Kontrolü kaybeden motosiklet, yan yatarak sürücüsünün yere düşmesine neden oldu.

Olay Sonrası Gelişmeler

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar ve bisiklet sürücüsü hemen F.U.’nun yanına koşarak yardım etmeye başladı. Şans eseri, motosiklet sürücüsü hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Kaza anı, motosiklet üzerindeki kamera tarafından kaydedildiği için olay, hem sürücü hem de çevredeki kişiler için önemli bir anı olarak hafızalarda yer aldı.

Bu tür kazalar, özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha gösterdi.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir