Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’de kaçak kazı yapan 4 kişi jandarma tarafından yakalandı, soruşturma açıldı.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde jandarma, kaçak kazı yapan 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Soruşturma başlatılan şüphelilerin elinde jeneratör ve beton delici gibi kazı malzemeleri bulundu.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde jandarma, kaçak kazı yapan 4 kişiyi suçüstü

Eskişehir’de Kaçak Kazı Yaparken Yakalanan Şüpheliler Üzerine Soruşturma Açıldı

Eskişehir’de jandarma ekipleri, kaçak kazı yapan dört kişiyi suçüstü yakaladı ve bu kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde bazı şüphelilerin Odunpazarı ilçesinde kaçak kazı yapma planları olduğuna dair bilgiye ulaştı. Bu durum üzerine jandarma ekipleri hemen harekete geçti.

Jandarma Ekipleri Operasyon Düzenledi

‘Anadolu Mirası Operasyonları’ adı altında yürütülen çalışmalar sonucunda, belirtilen alanda kazı yapan dört şüpheli suçüstü yakalandı. Olay yerinde gerçekleştirilen detaylı incelemelerde, şüphelilere ait olduğu belirlenen bir jeneratör, bir beton delici ve çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında hukuki sürecin başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Eskişehir’de yaşanan bu olay, kaçak kazı faaliyetlerinin önlenmesi adına yürütülen çalışmaların ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.