Hamit Özbek’ten İnanılmaz Bir Hikaye
Eskişehir’de yaşayan 10 yaşındaki Hamit Özbek, geçirdiği başarılı bir cerrahi müdahale sonrasında yeniden görme yetisini kazanarak, Eskişehirspor futbolcularıyla buluştu.
Hamit, ‘Peters Anomalisi’ olarak bilinen bir rahatsızlık nedeniyle doğuştan görme engeli olan bir çocuktu. 8 Ekim 2025 tarihinde hayırseverlerin desteğiyle ameliyat olan Hamit, görme yetisini kazandıktan sonra ilk olarak Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ni ziyaret etti.
Futbolcu olma hayaliyle yanıp tutuşan Hamit, burada Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok ile teknik kadro ve futbolcularla bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Takımın antrenmanını izleyen Hamit’in mutluluğu, etkinliğin en özel anlarını oluşturdu.
Eskişehirspor’un Destek Mesajı
Eskişehirspor yönetimi, Hamit ve ailesine sağlıklı ve umut dolu bir yaşam temennisi sunarak her zaman destekçi olacaklarını belirtti. Hamit’in bu önemli anı, spor camiasında umut ve dayanışma ruhuyla dolu bir mesaj taşımaktadır.

















