Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de Gıda ve Yem Denetimlerinde 189 Bin TL Ceza, 3 İmha Kararı Alındı

    Eskişehir’de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 11-17 Eylül 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde 189 bin 310 TL ceza kesip, 3 ürün için imha kararı aldı. Toplamda 265 denetim ve 18 numune alımı yapıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Eskişehir’de Gıda ve Yem Denetimleri Sonucu 189 Bin TL Ceza Uygulandı

    Eskişehir’de düzenlenen haftalık gıda ve yem denetimlerinin sonucunda toplamda 189 bin 310 TL tutarında ceza kesildiği bildirildi. Ayrıca, denetimlerde 3 ürünün imha edilmesi kararlaştırıldı.

    Denetimlerin Detayları Açıklandı

    Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri, 11-17 Eylül 2025 tarihleri arasında kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Bu süreçte ekipler, toplam 265 risk esaslı ve yem işletme denetimi yaptı. Bunun yanında, 18 adet numune alımı, 56 ithalat ve 200 ihracat işlemi gerçekleştirildi.

    Yapılan denetimler sonucunda, 5 idari yaptırım uygulandığı ve 189 bin 310 TL tutarında ceza kesildiği belirtildi. Ayrıca, tespit edilen 3 ürün için imha kararı alındığı vurgulandı.