Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’de Çocuğunu Markette Darp Eden Baba Tutuklandı, Aileye Sosyal Hizmetlerden Ziyaret Gerçekleşti

Eskişehir’de, 5 yaşındaki çocuğunu markette dövdüğü tespit edilen 49 yaşındaki Cengiz E. tutuklandı. Eşi S.E. ve darp edilen çocuk M.E. işlemler için polisle götürülürken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ailenin evini ziyaret etti.

Eskişehir'de, 5 yaşındaki çocuğunu markette dövdüğü tespit edilen 49 yaşındaki

Eskişehir’de Çocuğa Şiddet Olayı: Eşine ve Çocuğa Bakım Ziyareti

Eskişehir’de yaşanan üzücü bir olayda, markette 5 yaşındaki M.E.’yi dövdüğü tespit edilen Cengiz E., polis tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından, Cengiz E.’nin eşi S.E. ve darp edilen çocuk M.E., polis ekipleri tarafından evlerinden alındı.

Güvenlik Kameraları Olayı Ortaya Çıkardı

Odunpazarı ilçesindeki Emek Mahallesi’nde bulunan bir markette, Cengiz E.’ye ait güvenlik kameraları aracılığıyla çocuğa şiddet uygulandığı anlar kaydedilmişti. 49 yaşındaki Cengiz E.’nin durumu büyük tepki topladı ve mahkeme süreci sonucunda tutuklama kararı alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Kurumu Devrede

Cengiz E.’nin evinin çevresinde yaşayan komşular, kendisinden olumlu şekilde söz ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, darp edilen çocuk M.E. ve eşi S.E. ile ilgili durum tespiti yapmak için haneye ziyarette bulundu. Bu ziyaret, ailenin sosyal ve psikolojik durumunun incelenmesi amacıyla gerçekleştirildi. Ailelerin çocuklarına yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için atılan adımlar, toplumda büyük bir önem taşıyor.

Bu tür olayların son bulması ve çocukların güvenli bir ortamda büyümesi için herkese düşen sorumluluklar bulunuyor.