Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’de Cafer Güven Huzurevi’nin Temeli Atıldı, Validen Anlamlı Mesajlar

Eskişehir’de, Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımıyla Cafer Güven Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma töreni yapıldı. 54 odalı, 108 yatak kapasiteli tesis, huzurevi bekleyen yaşlılar için modern bir yaşam alanı sunacak. Cafer Güven’in bu hayırseverliği toplumsal dayanışmayı güçlendirecek.

Eskişehir'de, Valisi Hüseyin Aksoy'un katılımıyla Cafer Güven Huzurevi Yaşlı Bakım

Eskişehir’de Yeni Bir Huzurevi Açılıyor

Eskişehir’de Cafer Güven Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleşti.

Hayırsever Cafer Güven’in Katkıları

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yer alan ve Eskişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait olan arsaya inşa edilecek merkez, hayırsever Cafer Güven tarafından yapılacak. Törende konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Güven Ailesi, geçmişte Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine destek sağlamak amacıyla bir otel inşa ederek Milli Eğitim’e bağışta bulunmuştur. Bugün de aynı hayırseverlikle bir huzurevi inşa ediyor olmaları bizleri sevindiriyor. Bu tür hayırların devamını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Modern Yaşam Alanı

Şu anda şehirde resmi olarak 4 huzurevi ve yaşlı bakım merkezi bulunduğunu belirten Vali Aksoy, bu tesislerde toplamda 370 yaşlının hizmet aldığını ifade etti. Ayrıca özel sektöre ait 6 bakım merkezinde ise 207 yaşlının barındığını kaydetti. Yeni huzurevi, 54 odalı ve 108 yatak kapasiteli olacak; bodrum, zemin kat ve 3 kat ile inşa edilecek. Bu yeni yapı, huzurevi için sıra bekleyen yaşlı vatandaşlarımıza modern ve konforlu bir yaşam imkanı sunacak. Vali Aksoy, hayırsever Cafer Güven’e bu anlamlı eser için teşekkür ederek, “Yaşlılarımızın saygı ve sevgiyle, uygun ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu önemli katkı, sosyal devlet anlayışının yanı sıra toplumda dayanışma ruhunu da güçlendirmektedir. Temelini attığımız bu değerli yapının Eskişehir’imize hayırlı olmasını diler, tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.