Eskişehir’de Motosiklet Hırsızlığına Anlık Dönüş
Eskişehir’de 23 yaşındaki bir kurye, motosikletini bakkala girerken kontak anahtarı üzerinde bıraktığı esnada hırsızlık olayına maruz kaldı. İki dakika içinde meydana gelen bu talihsiz olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kolay bir hedef haline gelen motosiklet, hırsızlar tarafından saniyeler içinde çalındı.
Polisin Başarılı Takibi: Motosiklet 4 Gün İçinde Bulundu
Hüseyin Yalçıntaş, Hoşnudiye Mahallesi’nde bulunan bakkala gitmek üzere motosikletini bıraktığında, B.K. isimli bir şahıs aniden motosiklete atlayarak kaçtı. Güvenlik kameralarındaki görüntüler, olayı anbean ortaya koydu. Motosikletin bulunması için Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık ekipleri dört gün boyunca çalıştı. Çalınan motosiklet, Tepebaşı ilçesi Yaşamkent Mahallesi’nde tespit edilerek sahibine teslim edildi. Şüpheli B.K., motosikletle yaklaşık 100 kilometre mesafe kat ederek benzinini tüketmişti.
Kurye, Polislere Teşekkür Etti
Motosikletinin geri alınmasının ardından Hüseyin Yalçıntaş, yaşadığı mağduriyetten dolayı emniyet güçlerine teşekkür etti. Yalçıntaş, “Başak Sokak’ta motosikletim 17 Kasım 2025 tarihinde çalındı. Bakkala gitmek için motosikletimi kısa bir süreliğine bıraktım, geri döndüğümde ne yazık ki onu bulamadım. Polislere haber verdikten sonra motosikletimin bulunacağını söylediler, ve bu süreçte bana destek oldular” diye konuştu. Yaşadığı olayı unutmamak için bundan sonra daha dikkatli olacağını ifade eden Yalçıntaş, motosikletinin değerinin 90 bin TL olduğunu belirtti.
ŞÜPHELİ B.K.
ESKİŞEHİR’DE KURYE OLARAK ÇALIŞAN 23 YAŞINDAKİ HÜSEYİN YALÇINTAŞ
ŞÜPHELİ B.K.
ESKİŞEHİR’DE 23 YAŞINDAKİ KURYENİN BAKKALA GİRERKEN KONTAĞINI ÜZERİNDE BIRAKTIĞI MOTOSİKLETİ 2 DAKİKA İÇİNDE ÇALINMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI. POLİS EKİPLERİNCE 4 GÜN İÇİNDE BULUNAN MOTOSİKLETİN BENZİNİN BİTİRİLDİĞİ VE 100 KİLOMETRE YOL YAPILDIĞI TESPİT EDİLİRKEN, ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.






