Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de Arıcılık ve ARI Ürünleri Üzerine Önemli Panel Gerçekleştirildi

    Eskişehir’de, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ESOGÜ Ziraat Fakültesi ve Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği iş birliğiyle ‘Türkiye’de Arıcılık ve Arı Ürünleri Paneli’ gerçekleştirildi. Panelde, arıcılığın önemi, teknik bilgiler ve çözüm önerileri tartışıldı.

    Eskişehir'de, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ESOGÜ Ziraat Fakültesi

    Eskişehir’de Arıcılık Paneli Düzenlendi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi ve Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin iş birliğiyle “Türkiye’de Arıcılık ve Arı Ürünleri Paneli” gerçekleştirildi.

    Panelin İçeriği

    Etkinlik ESOGÜ Meşelik Kampüsü’nde, açılış konuşmalarıyla başlayarak arıcılık sektörüyle ilgili teknik sunumlarla devam etti. Katılımcılara, Eskişehir’in florası, çeşitli bal türleri, arıcılık yasaları ve koloni yönetimi gibi konularda kapsamlı bilgiler verildi. Arıcılığın hem bölgesel hem de ulusal düzeydeki önemi üzerinde duran panelde, Eskişehir’in arıcılık potansiyelini artırmaya yönelik önerilerde bulunuldu.

    Sektördeki Sorunlar ve Çözüm Yolları

    Toplantıda sektörde karşılaşılan zorluklar ve bu sorunlar için çözüm önerileri de masaya yatırıldı. İlde arıcılığın sürdürülebilir bir şekilde güçlendirilmesine yönelik ortaklaşa çalışma ve iş birliğinin önemi vurgulandı. Panel, katılımcıların bilgi ve görüşlerini paylaşmasıyla başarıyla sona erdi.