Eskişehir’de Aranan 160 Şahıs Yakalandı
Eskişehir’de gerçekleştirilen kapsamlı polis ve jandarma operasyonları neticesinde, aranan 160 kişinin yakalandığı ifade edildi.
Uygulama ve Ekiplerin Faaliyetleri
Alınan bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. 6-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulamalarda, 163 farklı noktada toplam 1,661 güvenlik personeli görev aldı.
Ekiplerin yürüttüğü bu çalışmalar sonucunda, değişik suçlamalarla aranan 117 kişi, 5 yıl ile 10 yıl arasında aranan 39 kişi ve 10 yıl üzeri hapis cezası olan 3 kişi dahil olmak üzere toplamda 160 şahıs yakalanarak adalet önüne çıkarıldı.
Bu gelişmeler, Eskişehir’de asayişin sağlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ekiplerin, aranan şahısların tespitine yönelik çalışmaları kararlılıkla devam edeceği bildirildi.