Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de 22 Bin 857 Araç Denetlendi, 6 Bin 891 Trafik Cezası Kesildi

    Eskişehir’de son bir haftada polis ve jandarma tarafından 22 bin 857 araç ve sürücü denetlendi. Bu denetimlerde 6 bin 891 trafik cezası yazılırken, 448 araç trafikten men edildi ve 67 sürücünün belgesine el konuldu. 15-22 Eylül 2025 tarihlerinde gerçekleşen denetimlerde yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalar da incelendi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Eskişehir’de Trafik Denetimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

    Son bir hafta içinde Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri, 22 bin 857 araç ve sürücüyü detaylı bir şekilde denetledi. Bu denetimlerde tespit edilen trafik ihlalleriyle bağlantılı olarak toplamda 6 bin 891 adet ceza kesildi.

    Trafik İhlalleri ve Önlemler

    Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı’nın beraber gerçekleştirdiği trafik denetimleri, 15-22 Eylül 2025 tarihleri arasında il genelinde yoğun bir şekilde sürdürüldü. Bu süreçte, 4 bin 897 ağır yük taşımacılığı, 711 yolcu taşımacılığı ve 3 bin 395 alkol denetimi gibi farklı türde denetimler yapıldı. Ek olarak, 5 bin 848 emniyet kemeri kontrolü ve 13 bin 358 değişik kontrol türü gerçekleştirildi.

    Denetimlerin sonucunda, 448 araç trafikten men edilirken, 67 sürücü belgesine el konuldu. Ekiplerin müdahale ettiği kazalar arasında, 74 yaralanmalı ve 72 maddi hasarlı trafik kazası yer aldı.

    Bu kapsamda yapılan denetimler, trafik güvenliğinin artırılması amacıyla hayati öneme sahip. Ekiplerin sıkı çalışmaları sayesinde, kurallara uymayanların tespit edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması sağlanıyor.