Eskişehir’de 20 Yıldan Fazla Hapis Cezası Bulunan Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

Editör
1 Min Read

**Eskişehir’de Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı**

Eskişehir’de, hakkında 20 yıl 7 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, jandarma ekipleri tarafından başarıyla yakalandı.

Jandarma Ekiplerinin Başarılı Operasyonu

31 Ekim Cuma günü, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısları tespit etmek için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Odunpazarı ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, uyuşturucu madde ticareti ve hükümlü/tutuklunun kaçması ile hırsızlık suçlarından 20 yıl 7 ay 5 gün hapis cezası bulunan bir şahıs yakayı ele verdi.

Adli Süreç Başlatıldı

Kısa sürede gözaltına alınan kişi, daha sonra adli makamlara sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından şahıs, Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilerek tutuklandı.

Huzur İçin Sürekli Çalışma Mesajı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşam alanlarını korumak amacıyla aranan şahısların yakalanması yönündeki faaliyetlerine aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış