Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Dandy-Walker Sendromu ile yaşayan kardeşleri ziyaret ederek yeni eğitim dönemi için başarılar diledi

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Dandy-Walker Sendromu olan 6 yaşındaki Mehmet ve 16 yaşındaki Aynur Yıldırım’ı ziyaret ederek yeni eğitim yılı için başarılar diledi. Ziyarette, çocukların eğitimine devam eden öğretmenler de takdir edildi. Aile, devletin sunduğu evde eğitim imkanları için minnettarlıklarını iletti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Vali Aksoy’dan Dandy-Walker Sendromu ile Mücadele Eden Kardeşlere Ziyaret

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, evde eğitim alan Dandy-Walker Sendromu (DWS) tanısı olan 6 ve 16 yaşındaki kardeşler Mehmet ve Aynur Yıldırım’ı ziyaret ederek yeni eğitim dönemi için başarılar diledi. Vali Aksoy’un ziyaretinde 6 yaşındaki Mehmet’in kendisine ‘Dede’ demesi, ziyaretin keyifli anlarından biri oldu.

    Özel Çocukların Eğitimine Destek

    Vali Aksoy, Hakan ve Dursun Yıldırım çiftinin Emek Mahallesi’ndeki evine gelerek, aileye moral vermek amacıyla ziyarette bulundu. 6 yaşındaki Mehmet’in babasına sarılarak karşılaması ve Vali’ye ‘Dede’ hitabında bulunması, gülümsemelere neden oldu. Aksoy, çocuklara hediyeler sunarak onlara eğitim hayatlarında başarılar diledi.

    Evde Eğitimle İlerliyoruz

    Yıldırım ailesi, evde eğitim veren öğretmenleri İlknur Duşak sayesinde çocukların eğitim sürecinden son derece memnun olduklarını belirtti. Hakan Yıldırım, “İki çocuğum da Dandy-Walker Sendromu ile yaşıyor. Eğitim destekleri, çocuklarımızın gelişimi için büyük önem arz ediyor” dedi.

    Ailelerin Zorluklarına Dikkat Çekildi

    Valinin ziyaretine katılan anne Dursun Yıldırım, “Günlerimiz çok zor geçiyor, çocukların uyku düzeni olmayan hırçın günlerinde sürekli yanında olmalıyım,” diyerek yaşadıkları zorlukları dile getirdi.

    Özel Eğitimde Sürekli Destek

    Vali Aksoy, “Özel bireylerimize evde eğitim hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimize evlerinde eğitim vererek onların gelişimine katkı sağlıyor. Amacımız, hiçbir çocuğumuzun eğitimden mahrum kalmamasıdır,” sözleriyle eğitim konusundaki hassasiyetine vurgu yaptı.

    Eğitimde her türlü engelin aşılması için çalışmalara devam edeceği belirtildi. Vali Aksoy, okula gelemeyen öğrencilerin desteklenmesi için de yoğun gayret sarf ettiklerini ifade etti.