Eskişehir Çamlıca mahallesinde İ.K. isminde bir kişi silahla intihar etti.

27 yaşında olduğu ve bir belediye de işçi olarak çalıştığı söylenilen İ.K. arabanın içinde kendini silahla vurarak intihar ettiği öğrenildi.

Evli ve 2 çocuğu olan İ.K.'nın intihar sebebi bilinmiyor.

Çamlıca Mahalle muhtarı Savaş Hancı intiharla ilgili şu bilgileri verdi; "İ.K.'nın intihar sebebini ailesi bile halen bilmiyor. 27 yaşında evli ve iki çocuğu vardı. Arabanın içinde silahla kendine ateş ederek canına kıydı" dedi.

Eskişehir.net internet sitesi haber merkezine ulaşan bir vatandaş, "Arabanın içinde bir şahıs vardı. Hareketsiz duruyordu. Sokağa bir çok olay yeri inceleme ekibi ve polis gelmişti" dedi.

İntihar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Aynı zamanda olay yeri ekibi geldi. 

ESKİŞEHİR'DEN SON GÜNLERDE ÇOK SIK İNTİHAR HABERİ GELİYOR

Geçen hafta da Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Eti kraker fabrikasında çalışan bir işçi, un katında kendini asarak intihar etmişti.

İşçinin eşinin fabrikayı aramasıyla, işçinin fabrikada kendini asarak intihar ettiği fark edildi. İntihar eden işçinin iş arkadaşları kumar borcu olduğunu iddia etti. Gece vardiyasında çalışan işçinin çocukları olduğu da söyleniyor.

soL’un ulaştığı bilgilere göre gece vardiyasında çalışan işçi un çuvallarının olduğu kuytu bir yerde kendini asarak intihar etti. 

Durum, işçinin eşinin fabrikayı arayıp eşine ulaşmadığını ve hâlâ eve gelmediğini söylemesi üzerine yapılan kontrolde fark edildi.

Kara yollarında durum Kara yollarında durum

Kaynak: eskişehir.net