Eski Nişanlısını Tabancayla Yaralayan Adam Kaçtı, Güvenlik Kamerasında Anbean Görüntülendi

1 Min Read

İnegöl’de Tüfekle Saldırı: Eski Nişanlı Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen olayda, eski nişanlısı olan kadına tabancayla ateş eden bir adam, kadın bacağından yaralandı. Saldırının anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Olayın Detayları

Saat 12.30 sularında, Cuma mahallesi Atatürk Bulvarı’nda Hakan M. (36) ve eski nişanlısı Asel Y. (29) karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma, öfke dolu bir çatışmaya dönüştü. Hakan, Asel’in sağ bacağına tabancayla ateş ederek yaraladı.

Merminin etkisiyle yere düşen Asel, kanlar içinde kaldı. Saldırgan ise oradan hızla uzaklaştı. Yaralı kadın, olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk değerlendirmelerde Asel’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Saldırının ardından, güvenlik güçleri kaçan şüpheliyi bulmak için geniş çaplı bir arama başlattı. Saldırının görüntüleri, olayın yaşandığı iş yerinin güvenlik kameralarından elde edildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version