Burdur’da Eski Eşin Kavgası Sonuçlandı
Burdur’da yaşanan ilginç bir olay, eski eşler arasında patlak verdi. Gece saatlerinde Atatürk Mahallesi İsmail Boyacıoğlu Caddesi’ndeki bir evde meydana gelen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kadın ve Sevgilisi Arasındaki Gerilim
Y.Y. adıyla bilinen kadın, eski kocasıyla ilgili bir sebepten ötürü evine gitti. Evde, eski eşinin yeni sevgilisi B.G. ile karşılaşan Y.Y., burada bir münakaşa başlattı. İkili arasındaki diyalog zamanla şiddet içeren bir kavga haline geldi. Y.Y., B.G.’yi darp ederek olayın büyümesine neden oldu.
Olay Yerine Gelen Ekipler
Kavganın bildirildiği üzere, sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye intikal etti. Olay yerine gelen polis, kavgaya müdahale ederken, B.G. yaralanmış olarak bulundu. Sağlık ekipleri, yaralı B.G.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onu Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Y.Y. Polise Götürüldü
Olayın ardından Y.Y., polis ekipleri tarafından ifadesinin alınması için ilgili karakola götürüldü. Bu olayla alakalı olarak, yetkililerce bir tahkikat başlatıldığı bildirildi.
Burdur’daki bu tür şiddet olayları, toplumda dikkat çekmeye devam ediyor ve yetkililerin bu meseleyle ilgili müdahaleleri bekleniyor.