Şehit ve Gazi Aileleri Birimi Kuruldu
Esenyurt Belediyesi, bölgede yaşayan şehit yakınları ve gazilere daha etkin bir destek sağlamak amacıyla, Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde yeni bir birim oluşturdu. Şehit ve Gazi Aileleri Birimi, bu yıl itibarıyla faaliyete geçti ve amacını, bu ailelerin tüm ihtiyaçlarını takip ederek, taleplerini ilgili kurumlara iletmek ve milli günler ile anma törenlerini organize etmek olarak belirledi.
Destek Hizmetleri Artık Bir Tık Uzağında
Esenyurt Belediyesi, şehit ailelerini ve gazileri daha iyi desteklemek için ev ziyaretleriyle doğrudan iletişime geçiyor. Şehit ve Gazi Aileleri Birimi, her türlü ihtiyaç ve talebi hızlı bir şekilde karşılamak için düzenli ziyaretler gerçekleştiriyor. Ayrıca ilçe genelindeki tüm ihtiyaçlar için 7 gün 24 saat hizmet veren 444 0 411 numaralı çağrı merkezi de aktif durumda. Böylece, gazi ve şehit aileleri, yardım taleplerine kolayca ulaşabiliyor.
Memnuniyet İfadeleri
Birimin çalışmalarını değerlendiren Birim Sorumlusu Dilan Turan, “Esenyurt’ta gazi ve şehit ailelerinin ihtiyaçlarını takip etmek bizim önceliğimiz. Ziyaretlerimiz sayesinde, ihtiyaçlar belirleniyor ve ilgili birimlerle işbirliği yapılarak çözüm üretiliyor.” açıklamasını yaptı.
Esenyurt Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ömer Aslan ise, belediyenin kendilerine sunduğu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Can Aksoy ve ekibi her zaman yanımızda. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Esenyurt Belediyesi, şehit ve gazi aileleri için sağladığı bu yeni hizmetle, toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.