Olayın Gelişimi
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşanan bu üzücü olay, toplumda büyük bir infial yarattı. 24 yaşındaki genç kadın, lüks bir sitede kargo teslimatı için bulunduğu sırada kargo çalışanı olduğu belirtilen R.K isimli şahıs tarafından taciz edildi.
Taciz ve Takip Süreci
Olay, İnönü Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Genç kadın, asansörden çıktığı an kargocu tarafından fiziksel tacize uğradı. R.K., kadını koridor boyunca takip ederek sözlü ve fiziki tacizine devam etti. Bu sırada güvenlik görevlileri ve komşuların bağırışlarını duyması, durumu fark etmeleriyle kargocunun kaçmasına neden oldu.
Polis Müdahalesi ve Tutuklama
Kadın, olayın hemen ardından polis merkezine giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili olarak harekete geçen polis ekipleri, R.K.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı