Esenyurt’ta Evinde Ölü Bulunan 13 Yaşındaki Eren Yılgın’ın Cenazesi Yakınlarına Teslim Edildi

1 Min Read

Cenazesi Yakınlarına Teslim Edildi

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, ailesinin derin bir acıyla karşılaştığı bir olayda, 13 yaşındaki Eren Yılgın’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayın Gelişimi

Esenyurt Hürriyet Mahallesi Saka Sokak’ta meydana gelen olay, akşam saat 19.16 sıralarında gerçekleşti. Genç Eren, evde tek başına bulunduğu esnada annesi tarafından baygın bir şekilde keşfedildi. Olayın hemen ardından sağlık ekiplerine haber verildi. İlk müdahalenin ardından genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı; ancak tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.

Şüpheli Ölüm Üzerine Soruşturma

Ölümün şüpheli bulunması üzerine polis, olayın meydana geldiği evde ve çevresinde detaylı bir inceleme başlattı. Yılgın’ın cenazesi, otopsi yapmak üzere Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Yapılan otopsinin ardından cenaze, ailesine verildi.

Defin Töreni

Eren Yılgın’ın cenazesi, ikindi namazının ardından Esenyurt Uhud Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir. Bu talihsiz olay, genç yaşta hayatını kaybeden Eren’in ailesi ve yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılanmaktadır.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir