Cenazesi Yakınlarına Teslim Edildi
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, ailesinin derin bir acıyla karşılaştığı bir olayda, 13 yaşındaki Eren Yılgın’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.
Olayın Gelişimi
Esenyurt Hürriyet Mahallesi Saka Sokak’ta meydana gelen olay, akşam saat 19.16 sıralarında gerçekleşti. Genç Eren, evde tek başına bulunduğu esnada annesi tarafından baygın bir şekilde keşfedildi. Olayın hemen ardından sağlık ekiplerine haber verildi. İlk müdahalenin ardından genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı; ancak tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.
Şüpheli Ölüm Üzerine Soruşturma
Ölümün şüpheli bulunması üzerine polis, olayın meydana geldiği evde ve çevresinde detaylı bir inceleme başlattı. Yılgın’ın cenazesi, otopsi yapmak üzere Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Yapılan otopsinin ardından cenaze, ailesine verildi.
Defin Töreni
Eren Yılgın’ın cenazesi, ikindi namazının ardından Esenyurt Uhud Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir. Bu talihsiz olay, genç yaşta hayatını kaybeden Eren’in ailesi ve yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılanmaktadır.
EREN YILGIN
EYÜPSULTAN MEYDANI’NDA AK PARTİ İSTANBUL İL KADIN KOLLARI TARAFINDAN 20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ. ETKİNLİKLERE KATILAN ÇOCUKLAR RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.




