İstanbul’da Bıçaklı Adamın Yangın Çıkardığı Olay
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, bir adamın öfkesi kötü sonuçlar doğurdu. Elinde bıçak ve tinerle meydana gelen olay, akşam saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde gerçekleşti.
Yanlış Kapıyı Ateşe Verdi
İddialara göre, bir şahıs eşinin erkek kardeşine ulaşmak amacıyla odayı ateşe vermek için elindeki tineri kullandı. Ancak, elindeki bıçakla birlikte yanlışlıkla komşusunun kapısına tiner dökerek yangın çıkardı. Yangın, hızla yayıldı ve muhalefet oluşturdu.
Mahalleli ve İtfaiye Müdahale Etti
Alevlerin yükselmesinin ardından, kendine zarar vermek isteyen adam sokağa çıktı. Olay yerine hemen mahalle sakinleri ile itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaşanan bu tehlikeli anlar ise çevredeki kameralar tarafından kaydedildi. Olayın nasıl geliştiği ve neden böyle bir duruma neden olduğu merak ediliyor.