Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenyurt’ta Bodrum Katında Yapılan Yüksek Doz Böcek İlaçlaması Sonucu 4 Kişi Zehirlendi

    Esenyurt Çınar Mahallesi’ndeki bir binanın bodrumundan yüksek dozda böcek ilacı atılması sonucu bebek dahil 4 kişi zehirlendi. Sağlık ekipleri, olay yerinde tedbir amacıyla zehirlenenleri hastaneye taşıdı ve inceleme sürüyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **Esenyurt’ta Böcek İlacı Uygulaması Sonrası 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı**

    Esenyurt’ta şok edici bir olay meydana geldi. Çınar Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binada, bodrum katında uygulanan böcek ilacı nedeniyle bir bebek ile birlikte toplamda 4 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Olay, akşam saat 18.30 civarında gerçekleşti.

    **Yüksek Dozda Uygulama**

    Edinilen bilgilere göre, bodrum katında yüksek dozda bir böcek ilacı kullanıldığı bildirildi. Bu durum, binada yaşayan birçok kişiyi olumsuz etkileyerek zehirlenmelerine neden oldu. Hastaneye kaldırılan bebek ile diğer bireylerin sağlık durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

    **Olay Yerinde İnfaz Ekipleri Çalışıyor**

    İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, zehirlenen aile üyelerine ilk müdahaleyi yaptıktan sonra dört kişiyi tedbir amacıyla hastaneye götürdü. Olayla ilgili detaylı incelemelere ise ekipler tarafından devam ediliyor.

    Böcek ilacı uygulamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar bir kez daha gündeme gelirken, esnaf ve vatandaşların bilinçli hareket etmeleri gerektiği hatırlatıldı.