Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenler’de Sokak Ortasında Eşini Bıçaklayan Adamın Gözaltına Alındığı İddia Edildi

    Esenler’de Ş.Y. (27), eşi S.Y. (34) ile sokakta tartışırken bıçaklayarak öldürdü. Olay anı cep telefonuyla kaydedilirken, Ş.Y., yaralı olarak yakalandı ve hastanede tedavi altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

    Esenler'de Ş.Y. (27), eşi S.Y. (34) ile sokakta tartışırken bıçaklayarak

    Esenler’de meydana gelen üzücü bir olayda, bir adam karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Olay anı, çevredeki bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaralanan şahsın polis tarafından yakalandığı ve hastanede tedavi altında olduğu bildirildi.

    Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, 27 yaşındaki Ş.Y., 34 yaşındaki eşi S.Y. ile evde tartışmaya başladı. Tartışmanın sokağa taşınmasıyla birlikte, Ş.Y. eşini bıçaklamaya başladı. Olayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri hemen olay yerine geldi. Ş.Y.’ye silah doğrultan polis, onun bıçağı bırakmasını istedi. Bunun üzerine bıçağını bırakarak teslim olan Ş.Y., gözaltına alındı.

    Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı çiftten S.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği ve Ş.Y.’nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.