Esenler Erokspor’un Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: Oyunumuzu Sürdürmeliyiz

Esenler Erokspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Keçiörengücü ile 2-2 biten maç sonrası, oyuncularını cesaretlerinden dolayı tebrik etti. Korkmaz, oyunu sürdürebilmeleri gerektiğini vurguladı ve daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını belirtti.

Esenler Erokspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Keçiörengücü ile 2-2 biten

Esenler Erokspor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, Ankara Keçiörengücü ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli olanın performansı sürdürmek olduğunu vurguladı ve “Koşullar ne olursa olsun, üzerine koyarak ilerlememiz lazım” şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig’in 28. Haftası’nda Erokspor, deplasmanda Keçiörengücü ile 2-2 sonuçlanan bir karşılaşma oynadı. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Korkmaz, oyuncularının iki kez geri düştükten sonra maçı bırakmadıkları için takdir edilmesi gerektiğini belirtti. “Üretken olmaya ve futbol oynamaya devam ettik. İyi pozisyonlar bulduk ve maçı kazanma şansımız vardı. En önemli husus, bu oyunu sürdürülebilir kılmak. Koşullar ne olursa olsun, üzerimize katmamız gerekiyor. Oyuncularımın performansını takdir ediyorum ve gelecekte daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Maçın kazanılması için şansımız vardı ama gerçekleşmedi. Futbolda böyle durumlar yaşanabiliyor. Keçiörengücü, hücum gücü yüksek bir ekip. Ancak onlara fazla fırsat vermedik. Aksine, bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik” ifadelerini kullandı.