Ana SayfaGüncelErzurum’da Sibirya soğukları etkisini sürdürürken, termometreler sıfırın altında 24 dereceye kadar düştü

Erzurum’da Sibirya soğukları etkisini sürdürürken, termometreler sıfırın altında 24 dereceye kadar düştü

Erzurum’da Sibirya’nın etkisi hissedilmeye devam ediyor ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları eksi 24 dereceye kadar düştü. Kent merkezinde nispeten daha az hissedilen soğuk, Erzurum Ovası’nda yoğunlaşarak, adeta Sibirya’yı anımsatan görüntüler oluşturdu. Ağaçlar beyaz kırağı ile kaplanırken, bazı akarsular donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre en düşük sıcaklık, eksi 29,3 derece ile Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Hacıömerli köyünde kaydedildi. Ayrıca, Erzurum ve çevresinde havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde, özellikle yer yer sis ve pus olaylarının yaşanması söz konusu. Sıcaklıkların mevsim normallerinde kalacağı ve kuzey yönlerinden hafif, bazen ise orta kuvvette rüzgar eseceği öngörülüyor. Uzmanlar, çığ tehlikesi ve buzlanma konusunda halkı uyararak, “Bölgedeki dik yamaçlar için çığ riski mevcuttur. Buzlanma ve don olayları nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunmalıdır,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Samsunspor, Anthony Musaba’nın aracında meydana gelen yangınla ilgili olarak, oyuncu ve ailesinin sağlık açısından herhangi bir zarar görmediğini açıkladı.

Samsunspor, futbolcusu Anthony Musaba'nın aracında çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, Musaba ve ailesinin kazadan sağ salim kurtulduğunu bildirdi. Yangın, İlkadım ilçesi Ankara Bulvarı'nda meydana geldi ve itfaiyeciler tarafından hızla söndürüldü.

Saraykent Malmüdürlüğü, Artık Vergi Dairesi Olarak Hizmet Vermeye Başladı

Yozgat'ın Saraykent ilçesindeki Malmüdürlüğü, artık Saraykent Vergi Dairesi olarak hizmet verecek. Yozgat Defterdarı Osman Koçaş, ilçede 904 mükellefe hizmet edildiğini ve bazı malmüdürlüklerinin kapatılarak bu mükelleflerin Çamlık Vergi Dairesi'ne yönlendirildiğini duyurdu.

Ümraniye’de Yeni Vakıfbank İlkokulu, Eğitim Dönemine Hazır!

Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi'nde inşa edilen Vakıfbank Şehit Şeyda Yılmaz İlkokulu, yeni eğitim dönemiyle açılmaya hazırlanıyor. 7.338,54 m² kapalı alanı, 36 sınıfı ve modern kütüphanesiyle öğrencilere kaliteli bir eğitim ortamı sunacak. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okulun bölgeye büyük bir katkı sağlayacağını belirtti.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı, KURGAN Sisteminin Dijital Vergi Yapısındaki Önemine Dikkat Çekti

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, KURGAN Sisteminin Türkiye'nin dijital vergi yapısındaki önemli bir adım olduğunu vurguladı. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Uslular ise bu sistemin mükellefler ve meslek mensupları için büyük bir önem taşıdığını belirtti. Seminerde Ankara Vergi Denetim Daire Başkanı Arif Güloğlu ve Yardımcısı Fatih Tarım sunum gerçekleştirdi.

Bursa’da husumetli gruplar cadde ortasında kavga etti, kasklı olanlar dikkat çekti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde husumetli iki grup, cadde üzerinde karşılaştıktan sonra kavgaya tutuştu. Sopalar ve kasklar eşliğinde yaşanan çatışma, çevredekilerin müdahalesiyle sona erdi. Olay yerine gelen polis, durumu kontrol altına alarak soruşturma başlattı.