Erzurum’da Kadınların Gönlünde İz Bırakan İyilik Atölyeleri Büyüyor

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Kadın Kolları’nın desteğiyle yürütülen “İyilik Atölyeleri,” kadınların topluma katkısını artırıyor. Palandöken ve Yakutiye İlçe Müftülükleri’nin katkılarıyla, manevi eğitimler ve sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal dönüşüm hedefleniyor.

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Kadın Kolları'nın

İyilik Atölyeleri ile Kadınlara Yönelik Çalışmalar Kayıt Altına Alınıyor

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Kadın Kolları tarafından başlatılan “İyilik Atölyeleri”, kadınların toplumsal hayatta daha aktif rol oynaması için önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Palandöken İlçesi’nde Önemli Destekler Sağlanıyor

Palandöken İlçe Müftülüğü, bu anlamlı projeye sağladığı destekle kadınların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlıyor. Kurulan atölyelerdeki etkinlikler, manevi eğitimlerden el becerileri kurslarına, sosyal sorumluluk projelerinden gönül sohbetlerine kadar geniş bir yelpazede yürütülüyor. Tüm bu faaliyetler, samimiyet ve özveri temelinde ilerleyerek toplumsal bir dönüşüm yaratıyor.

Bu güzel çalışmalara, Yakutiye İlçe Müftülüğü de destek sunarak katkıda bulunuyor. Yapılan açıklamada, “Her iki müftülüğümüzün bir araya gelerek sağladığı destekler, Erzurum’un çeşitli bölgelerinde kadınların hayırlı işler yapmasına zemin hazırlıyor. Erzurum İl Müftülüğü’nün liderliğindeki bu manevi destekler sayesinde, TDV Erzurum Kadın Kolları’nın titiz çalışmaları büyüyen bir iyilik hareketine dönüşüyor. İyilik Atölyeleri, kadınların gönüllerinden başlayarak, toplumun kalbine ulaşan bir kardeşlik ve umut köprüsü inşa ediyor. Şehrimizin ruhunu yansıtan bu gönül hareketi, her yönüyle örnek oluşturacak şekilde gelişmeye devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Bu tür projeler, kadınların aktif olarak hayatın içinde yer almalarını sağlarken, toplumsal dayanışmayı da artırıyor.