Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum’da Eylül Ayında 23 Yaralamalı Trafik Kazası Gerçekleşti, 8 Kişi Hayatını Kaybetti

    2025 Eylül ayında Erzurum’da jandarma sorumluluk alanında 23 yaralamalı kaza gerçekleşti, 3 kişi hayatını kaybetti. Aynı dönemde 212 ölümlü-yaralamalı kaza kaydedilirken, toplamda 8 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

    2025 Eylül ayında Erzurum’da jandarma sorumluluk alanında 23 yaralamalı kaza

    Erzurum’daki Trafik Kazaları Artış Gösteriyor

    Erzurum’da jandarma sorumluluk alanında Eylül 2025 itibarıyla 23 yaralamalı trafik kazası gerçekleşirken, bu kazalarda üzülerek belirtmek gerekir ki 8 kişi hayatını kaybetmiştir.

    Yıllık Trafik İstatistiklerinin Gözlemi

    2025 yılı Eylül ayı trafik istatistik raporlarına bakıldığında, jandarma bölgesinde yaşanan trafik kazalarının ağırlıklı olarak maddi hasarlarla sonuçlandığı dikkat çekmektedir. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan aylık trafik istatistik bültenindeki ölü sayıları, yalnızca kaza yerindeki verileri yansıtmaktadır.

    Verilere göre, Erzurum’da 2025 yılı Eylül ayında 23 yaralamalı kaza ve 16 maddi hasarlı kaza meydana gelmiş; bu olaylarda 3 kişi vefat etmiş ve 37 kişi yaralanmıştır.

    İlk Dokuz Ayın Trafik Verileri

    2025 yılının ilk dokuz ayında ise toplamda 212 ölümlü ve yaralamalı kaza, 124 maddi hasarlı kaza kaydedilmiştir. Bu kazalarda ise 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 421 kişinin yaralandığı bilgisi verilmiştir. Öte yandan, tarafların kendi aralarında düzenlediği tutanaklar ile sonuçlanan maddi hasarlı kazalar bu istatistiklere dahil edilmemektedir.

    Özetle, Erzurum’daki trafik kazaları artan bir trend sergiliyor ve bu durum, vatandaşların dikkatini çekmeyi gerektiriyor. Güvenli sürüş alışkanlıklarının önemi bir kez daha gözler önüne serilmektedir.