Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum’da Emniyet Müdürlüğü Tarafından Birim Amirleri Üzerine Toplantı Yapıldı

    Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, birim amirleriyle yaptığı toplantıda ildeki asayiş durumu, suçla mücadele ve trafik güvenliği gibi konuları değerlendirdi. Toplantıda, vatandaş odaklı projelerin ilerleyişi de gözden geçirildi.

    Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, birim amirleriyle yaptığı toplantıda

    Erzurum’da Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

    Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un liderliğinde, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve tüm Birim Amirlerinin katılımıyla önemli bir ‘Birim Amirleri Toplantısı’ düzenlendi.

    Asayiş ve Güvenlik Üzerine Atılacak Adımlar İncelendi

    Toplantıya ilişkin yapılan resmi açıklamada, il genelindeki asayiş, huzur ve güvenliği sağlamaya yönelik gerçekleştirilen çalışmaların kapsamlı bir şekilde gözden geçirildiği belirtildi. Suç ve suçluyla mücadele, trafik güvenliğine dair önlemler ve vatandaş odaklı projeler hakkında detaylı değerlendirmelerin yapıldığı ifade edildi. Birimlerin etkin çalışma süreçlerinin ele alındığı bu toplantı, güvenlik stratejilerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.