Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum’da Çocuklar İçin Renkli Çizgi Film Gösterimi Gerçekleştirildi

    Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 6-12 yaş aralığında 143 çocuğa yönelik bir alışveriş merkezinde çizgi film gösterimi düzenledi. Müdür Hasan Aykut, etkinliğin çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağladığını belirtti. Faaliyetlerin devam edeceği duyuruldu.

    Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 6-12 yaş aralığında

    Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 6 ile 12 yaş arasındaki çocuklar için bir alışveriş merkezinde çizgi film gösterimi düzenledi. Etkinlikte, Çocuk Evleri Sitesi, Engelsiz Yaşam Birimi ve çeşitli kreşlerden toplamda 143 çocuk ile bakım personeli yer aldı. Filmin renkli sahneleri ve içindeki eğitici mesajlar, çocuklara sevgi dolu anlar sundu ve gösterim büyük ilgi gördü.

    Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, etkinlikte yaptığı konuşmada; “Çocuklarımızın sosyal ve duygusal gelişimiat kadar, mutlu bireyler olmaları da bizim için önemli. Bu tür projeler, eğlencenin yanı sıra arkadaşlık, yardımlaşma ve doğru davranışların değerlerini de öğretmekte. Burada çocukların yüzlerindeki gülümsemeleri görmek bizlere büyük bir sevinç kattı.” dedi.

    Etkinlik çocukların sinema tecrübesi kazanmalarının yanında sosyal yeteneklerini de geliştirmelerine katkıda bulundu. Organizasyona katkıda bulunan tüm ekibe teşekkür edildi. Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yıl boyunca çocukların gelişimlerine destek veren sosyal ve kültürel etkinliklere devam etmeye kararlı.