Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum’da Cinsel İstismar Suçlusuna 8 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Kesildi, Yakalandı

    Erzurum’da Jandarma Asayiş Suç Araştırma Timleri (JASAT), “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 8 yıl 6 ay hapis cezası olan bir kişiyi yakaladı. Şahıs, adli işlemlerin ardından Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

    Erzurum'da Jandarma Asayiş Suç Araştırma Timleri (JASAT), "Çocuğun Cinsel İstismarı"

    Erzurum’da Cinsel İstismar Suçlusu Yakalandı

    Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinsel istismar suçundan hapis cezası bulunan bir kişiyi yakalamayı başardı.

    Alınan bilgilere göre, Jandarma Asayiş Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında, aranan şahısların tespit edilmesine yönelik sürdürülen çalışmalarda, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 8 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir individu Palandöken ilçesinde ele geçirildi.

    Gözaltına alınan şahıs, adli makamlara sevk edildi ve ardından tutuklandı. Suçlu, Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

    Bu operasyon, Erzurum’daki asayişin sağlanması ve adaletin yerini bulması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekiyor.