Erzurum’da gerçekleştirilen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ezbere şiir okuma yarışmasında ödül kazananlar belli oldu.
Yarışmanın sonuçları, komisyon üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda açıklandı. Şiir okuma etkinliğinin birinciliğini Tortum İlçesinden katılan Ali Emir Akyürek elde ederken, ikincilik ödülünü Aziziye İlçesinden yarışmaya katılan Feyza Şirci, üçüncülüğü ise yine Aziziye İlçesinden Aysima Demir kazandı. Ödül töreni, İl Müftülüğü makamında gerçekleşti ve kazanan öğrencilere ödüllerini Müftü Dr. Rüstem Can takdim etti.
Törene, Müftü Yardımcısı Dr. Sebahattin Erdoğan’ın yanı sıra ödül alan öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri de katıldı.