Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum Jandarma Sorumluluk Bölgesinde Ağustos Ayında 52 Yaralamalı Trafik Kazası Meydana Geldi

    Erzurum’da Ağustos 2025’te jandarma bölgesinde 52 yaralamalı, 18 maddi hasarlı kaza meydana geldi; toplamda 107 yaralı kaydedildi. Yılın ilk 8 ayında ise 189 ölümlü-yaralamalı kaza gerçekleşti, 5 kişi yaşamını yitirdi.

    Erzurum'da Ağustos 2025'te jandarma bölgesinde 52 yaralamalı, 18 maddi hasarlı

    Erzurum’da Ağustos Ayında Yaşanan Trafik Kazaları

    Erzurum ilinde jandarma sorumluluğundaki alanlarda, Ağustos 2025’te toplamda 52 yaralamalı trafik kazası yaşandığı bildirildi.

    Maddi Hasar Ön Plana Çıkıyor

    2025 yılının Ağustos ayına ait trafik verileri incelendiğinde, jandarma bölgesindeki kazalarda çoğunlukla maddi hasarların ön plana çıktığı gözlemlendi. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan aylık trafik istatistiklerine göre, kazalarda kaydedilen ölü sayıları, olay yerindeki verilere dayanmaktadır.

    Kaza İstatistikleri

    Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Başkanlığı’nın yayınladığı verilere göre, Erzurum’da 2025 yılının Ağustos ayında 52 yaralamalı kaza, 18 de maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bu kazalarda toplamda 107 yaralı kayıtlara geçti.

    Yıl Genelinde Kaza Bilgileri

    2025 yılının ilk sekiz ayında, Erzurum’da toplam 189 ölümlü ve yaralamalı kaza ile birlikte 107 maddi hasarlı kaza kaydedildi. Bu kazalarda ise maalesef 5 kişi hayatını kaybederken, 384 kişi de yaralandı. Tarafların kendi aralarında yaptıkları anlaşmalarla tutanak düzenlediği maddi hasarlı kazaların sayıları istatistiklere dahil edilmemiştir.