TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu Ekim Toplantısını ETSO’da Gerçekleştirdi
TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Ekim ayı olağan toplantısını Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde gerçekleştirdi. Başkan İsmail Suci’nın liderliğinde düzenlenen bu önemli toplantıya, genç girişimcilerden oluşan İcra Kurulu üyeleri katılım sağladı.
Eylül 2025 Dönemi Faaliyetleri Gözden Geçirildi
Toplantının başlangıcında yapılan açılış konuşmalarının ardından, Eylül 2025 dönemine ait faaliyetler değerlendirildi. Katılımcılara, TOBB’dan 03.10.2025 tarihinde gelen yazı çerçevesinde hazırlanan “2020-2024 Dönemi Verilerini İçeren KOSGEB İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)” ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı.
Protokol Bilgilendirmeleri Paylaşıldı
Oturumda ayrıca, ETSO ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanmış olan “Yurt Dışı Gönderim Protokolü”, Millî Eğitim Bakanlığı ve TOBB arasında tarım sektörünü desteklemek amacıyla yapılan “Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü” ve Atatürk Üniversitesi ile ETSO arasındaki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeye yönelik iş birliği protokolü hakkındaki detaylar katılımcılarla paylaşıldı.
Gelecek İş Birlikleri Değerlendirildi
Toplantının son kısmında, TOBB Erzurum Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları ile Atatürk Üniversitesi Teknokent ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi arasındaki iş birliği fırsatları masaya yatırıldı.
Oturum, katılımcıların öneri ve dileklerini iletmesiyle sona erdi. Bu toplantı, girişimciliğin desteklenmesi ve gençlerin ekonomiye katkılarının artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.
ESENYURT BELEDİYESİ TARAFINDAN “LGS SÜRECİNDE REZİLYANS VE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA STRATEJİLERİ” KONULU SEMİNER VERİLDİ.
ESENYURT BELEDİYESİ TARAFINDAN “LGS SÜRECİNDE REZİLYANS VE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA STRATEJİLERİ” KONULU SEMİNER VERİLDİ.



